Liften Harmar

Harmar kofferbakliften 

Ook van het amerikaanse merk Harmar zijn wij officieel dealer. Harmar heeft een grote hoeveelheid liften in hun programma welke door ons in ieder type auto deskundig kan worden gemonteerd. Om te weten welke lift geschikt is kunt u altijd contact opnemen met ons op 0299 436706 of info@kofferbakliften.nl

Ook op de site van Harmar kunt u veel informatie vinden.

 

Kofferbaklift  Omschrijving Prijs incl. btw
De AL055 is een ideaal hulpmiddel om uw rolstoel of scootmobiel met een gewicht tot 90 kg in de auto te tillen. De rolstoel of scootmobiel kan met een eenvoudige bediening van de afstandbediening omhoog getild worden. Daarna draait u de rolstoel of scootmobiel met minimale kracht in de kofferbak.

Kompleet gemonteerd en elektrisch aangesloten inclusief afstandbediening, hijsbeugel en hijspunt aan hulpmiddel.

 €1.195,00
De AL215 is een heus werkpaard onder de kofferbakliften in het lichtere segment. Tilvermogen tot 113 kg!

Het is dus een fantastische lift voor uw (electrische) rolstoel of scootmobiel. De eenvoudige bediening maakt deze lift alleen maar aantrekkelijker. Ondanks zijn vermogen is deze Harmar AL 215 ook weer kompakt in uw kofferbak op te bergen. Kompleet gemonteerd en elektrisch aangesloten inclusief afstandbediening,hijsbeugel, hijspunt aan hulpmiddel en gordel voor vastzetten van uw hulpmiddeltijdens tansport.

 €1.695,00
De AL425 kan met zijn tilvermogen tot 180 kg u niet in de steek laten. Volledig elektrisch aangedreven, dus zowel draaien en hijsen, met afstandsbediening dus het vergt van u geen lichamelijk inspanning om deze lift te bedienen.

Kompleet gemonteerd en elektrisch aangesloten inclusief afstandbediening, hijsbeugel, hijspunt aan hulpmiddel en gordel voor vastzetten van uw hulpmiddeltijdens tansport.

€2.995,00
De AL435 kan met zijn tilvermogen tot 180 kg u niet in de steek laten. Volledig elektrisch aangedreven, naast draaien en hijsen kan bij deze lift de arm elektrich in lengte worden verstelt met afstandsbediening dus het vergt van u geen lichamelijk inspanning om deze lift te bedienen.

Kompleet gemonteerd en elektrisch aangesloten inclusief afstandbediening, hijsbeugel, hijspunt aan hulpmiddel en gordel voor vastzetten van uw hulpmiddeltijdens tansport.

 €3.495,00