Busaanpassing

Ook voor het geheel naar wens aanpassen van een bus op zowel grijs- als geel kenteken, kunt u bij ons terecht. Omdat de mogelijkheden te uitgebreid zijn om hier te vermelden, is een afspraak om uw wensen door te praten aan te bevelen.

Voor de aanpassingen waarbij een verplichte RDW (Rijksdienst Wegverkeer) keuring nodig is, geven wij u bij aflevering een compleet keuringsdossier, inclusief alle benodigde werktekeningen. Wij kunnen deze keuring (tegen betaling) ook voor u regelen. De tarieven hiervoor zijn afhankelijk van het soort aanpassing.

Aanpassingen   Omschrijving  Prijs incl. btw
Rolstoel bevestigingssysteembig_23231028_0_185-123

Bevestigingssysteem met 4 vloerpotten

Dit M1-goedgekeurde bevestigingssysteem is de perfecte oplossing voor het veilig vastzetten van ieder type rolstoel (groot of klein, handbewogen of elektrisch).Set bestaat uit 4 vloerbevestigingsplaten met automatische gordels voor het op 4 punten vastzetten van de rolstoel, zodat stabiliteit naar alle kanten toe gegarandeerd is.In de set zit tevens een automatische 3-punt veiligheid gordel voor het vastzetten van de inzittende.Het systeem is zeer makkelijk in het gebruik en in zijn geheel te verwijderen (op de vloerpotten na) als het niet wordt gebruikt.
De prijs van het complete systeem is inclusief montage en afwerken bodem.
 €696,00
M1 aluminium vloer(delen)M1 goedgekeurde aluminium vloerklik voor meer:Product informatie De HandiFloor is een M1 gteste aluminium vloer voor o.a. particulier rolstoelvervoer.De vloer voldoet aan de strengste M1 crash-test eisen.Doordat de vloer in losse elementen wordt geleverd ontstaat een zeer flexibel systeem.Prijs is afhankelijk van de afmeting van de vloer en het aantal rails dat erin geplaatst moet worden.
ZitplaatsbeveiligingZitplaatsbeveiliging tussen voorstoelen Beveiliging van de zitplaats tussen de voorstoelen, bekleed in de kleur stof van de auto. Inclusief montage
 M1 goedgekeurde stoelen  Flexus stoel van SchnierleSicom met verstelbare rugleuning Er zijn veel verschillende stoelen te verkrijgen. Het is wel van groot belang dat deze stoel voldoet aan de M1-eisen. De stoelen van Schnierle voldoen hier zeker aan. Keuze uit verschillende opties in de stoelen en de poten. Bekleding zelf te bepalen.