In- en uitstappen

Met het ontwerpen van een auto wordt niet altijd rekening gehouden met het gebruikersgemak. Er wordt veel aandacht besteed aan zowel buiten- als binnenkant van de auto, maar helaas wordt de toegankelijkheid vaak over het hoofd gezien.

Inmiddels onderkennen steeds meer fabrikanten dit probleem. Eén van hun oplossingen is het op de markt brengen van nieuwe modellen waarbij de instap hoger en ruimer is gemaakt. Hiermee is alweer een aantal problemen opgelost, maar individuele wensen blijven altijd bestaan.
Hiervoor hebben wij een aantal praktische en zeer betaalbare oplossingen.

Aanpassing  Omschrijving  Prijs incl. btw
Stoel verplaatsen

Stoel naar achter plaatsen

Stoel tot 100 mm naar achter plaatsenDe originele stoel tot 10 cm verder naar achter plaatsen. Toepasbaar in de meeste personenauto’s.
 €199,65
Armsteun plaatsen

big_23197454_0_150-120

De originele stoel wordt voorzien van 1 of 2 armleuningen, links en/of rechts.De steunen zijn opklapbaar (uitvoering mogelijk in originele autostof) €315,00(p/st)
Draaiplaat
big_23197537_0_150-112
Draaiplaat (Carony) 2/3 deursMontage tussen stoelen en stoelslede zodat de stoel kan draaien om de in- en uitstap makkelijk te maken (zie foto’s links en onder).Speciale vervangende autostoel incl. hoofdsteun en verstelbare rugleuning zodat auto stoel origineel blijft en de complete set simpel is over te bouwen naar een volgende auto € 695,00 incl. montage en BTW extra.
 
€1178,30
Draaiplaat

big_23197580_0_150-112

Draaiplaat (Carony) 4/5 deursDit plateau kan zowel links als rechts gemonteerd worden. Hiermee draait de stoelen schuift hij tevens gedeeltelijk naar buiten om de in- en uitstap te vergemakkelijken.Ook hier kan de stoel worden vervangen zodat systeem makkelijk is over te plaatsen voor € 695,00 incl. BTW extra

€1284,24
BraunAbility rolstoel instapcombinatie. rolstoel Met het Braun Ability Carony systeem kunt u zonder over te stappen direct met de losse stoel over schuiven op de rechter plaats in de auto. Voor een uitgebreide instructie en voorbeeld film kunt u kijken op de website van Braun Ability www.braunability.com Prijs is helemaal compleet bestaande uit rolstoel combinatie, draaisysteem voor in de auto en montage van het geheel

  €4725,00
Pneumatisch lendekussen 

Pneumatische lendesteun  pneumatisch lendesteun in rugleuning

Het monteren van een pneumatisch lende-

kussen in de rugleuning van de stoel. Hierdoor onstaat een naar wens instelbare rugleuningvorm en extra lende-ondersteuning (altijd eerst plaats en hoogte bepalen).

Prijs inclusief montage in rugleuning.

€134,83